Dit whitepaper is een productie van:

Labelstap.nl is speciaal voor u als eigenaar en gebouwbeheerder opgericht. Met ons samenwerkingsverband bieden wij u een full-service dienstverlening. Hiermee helpen wij u écht verder.

De wetgeving verandert voortdurend, net als de technische ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Dit maakt het definiëren van ambities en het opstellen van verduurzamingsplannen er niet eenvoudiger op. Juist dit is waar wij als samenwerkingsverband instappen. Zo nodig helpen wij u vanaf het opstellen van het strategisch verduurzamingsbeleid en het definiëren van realistische ambities tot en met het energielabel en de realisatie van de verduurzamingsmaatregelen.

Met onze drie bedrijven lossen wij elk duurzaamheidsvraagstuk voor u op. Van advies tot en met de daadwerkelijke realisatie.

Download het whitepaper

WHITEPAPER

Neem contact met ons op

CONTACT

Vgib

Als expert in vastgoedstrategie richt Vgib zich vooral op verduurzaming van gebouwen met een specialistische focus op de constructie. Van de uitvoeringsvoorbereiding en -begeleiding, tot het bewaken van de integraliteit van adviezen én het uitwerken van realistische scenario’s.

Inspectrum

Inspectrum is een vooraanstaande partij als het gaat om de energieprestatie van vastgoed. Ze richten zich op advies, inspectie en onderzoek voor vastgoedbeheer. Inspectrum is gespecialiseerd in diensten zoals (D)MJOP en is een gecertifieerd adviseur voor het opstellen van energielabels en duurzaamheidsadviezen.

Nivab

Nivab ontwerpt technische installaties en adviseert over onderhoud en duurzaamheid voor renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Ze implementeren dit indien gewenst op locatie. Nivab ként de nieuwste innovaties en maakt deze toepasbaar in de praktijk. Ze maken complexe vraagstukken inzichtelijk.

Software van Vabi

Voor het opstellen van energielabels, maatwerkadviezen en het beheren van uw database maken wij gebruik van Vabi software.

Vabi is een onafhankelijk en gespecialiseerd softwarebedrijf, onder andere op het gebied van energielabels en maatwerkadviezen. Al meer dan 50 jaar levert Vabi software op het gebied van duurzaamheid en faciliteert inmiddels meer dan 2000 unieke klanten in de vastgoedsector.

Vabi helpt ons om uw gebouwen duurzamer, energiezuiniger, comfortabeler en leefbaarder te maken en daarmee beter verhuurbaar en waardevast.

Download het whitepaper

En neem contact op met één van de samenwerkingspartners